Tai produktas, papildytas augalinėmis molekulėmis, kurios itin teigiamai veikia medžiagų apykaitą.
Neskrudintos kavos gėrime yra bene dvigubai daugiau antioksidantų nei vynuogėse ar žaliojoje arbatoje!
PARUOŠIMAS:
- Užpilkite 10 gramų (maždaug 2 arb. šaukšteliai) žalios kavos 200 ml karšto vandens (90-96°C)
- Palaukite 4-5min.
Skanaus!
Kavos pupelių kilmės šalis: Peru
Vietovė: Oksapampa, Vila Rica
Augimo aukštis: 1450 - 1650 m
Porūšis: Catimor, Catuai, Bourbon
Apdirbimas: pilnai plautos
Kavos pupelių kilmės šalis: Brazilija
Vietovė: Minas Gerais pietinė dalis
Augimo aukštis: 1150 - 1350 m
Porūšis: Yellow Bourbon
Apdirbimas: pusiau plauta (honey)
Kavos pupelių kilmės šalis: Papua Naujoji Gvinėja
Vietovė: Waghi slėnis, Sigri ūkis
Augimo aukštis: 1100 - 1700 m
Porūšis: Typica, Arusha
Apdirbimas: pilnai plautos
Kavos pupelių kilmės šalis: Indonezija
Vietovė: Sumatros sala, Leuserio kalno šlaitas
Augimo aukštis: 1100 - 1500 m
Porūšis: Catimor, Typica
Apdirbimas: honey
Kavos pupelių kilmės šalis: Indonezija
Vietovė: Javos sala, Kayumas ūkis
Augimo aukštis: 1000 - 1500 m
Porūšis: Typica
Apdirbimas: žvėreliai Luvakai ėda uogas, tuomet jų ekskrementus surenka žmonės ir apdoroja sausuoju būdu. Virškinimo procesas padaro kavos skonį unikalų.