Ekologiškos kavos ūkininkai skiria ypatingą dėmesį dirvožemio sveikatai, vandens tausojimui ir biologinės įvairovės skatinimui.
Kavos pupelių kilmės šalis: Kolumbija
Vietovė: Medellin
Augimo aukštis: 1100 - 1400 m
Porūšis: Typica, Bourbon
Apdirbimas: pilnai plautos
Skoninės savybės: lengvi apelsinų, citrusų ir riešutų poskoniai. Gėlių, šokolado aromatas.
Kavos pupelių kilmės šalis: Brazilija
Ūkis: Fazenda Rainha
Kavamedžių augimo aukštis: 1100 - 1500 m virš jūros lygio
Apdirbimas: pulped natural
Skrudinimo lygis: vidutinis
Tinka kavos aparatams.
Kavos pupeles galima naudoti ir kitiems paruošimo būdams, parinkus tinkamą malimą.
Tai produktas, papildytas augalinėmis molekulėmis, kurios itin teigiamai veikia medžiagų apykaitą.
Neskrudintos kavos gėrime yra bene dvigubai daugiau antioksidantų nei vynuogėse ar žaliojoje arbatoje!
PARUOŠIMAS:
- Užpilkite 10 gramų (maždaug 2 arb. šaukšteliai) žalios kavos 200 ml karšto vandens (90-96°C)
- Palaukite 4-5min.
Skanaus!
Skoninės savybės: subalansuoto skonio kava, tropinių vaisių, citrinos, apelsinų rūgštelė, šokoladas
Kavos pupelių kilmės šalis: Papua Naujoji Gvinėja, Waghi slėnis, vakarinė aukštikalnių provincija
Ūkis: Sigri Estate
Kavamedžių augimo aukštis: 1525 m virš jūros lygio
Apdirbimas: plauta, saulėje džiovinta
Skrudinimo lygis: vidutinis
Tinka visiems kavos aparatams.
Galima naudoti ir kitiems kavos paruošimo būdams, pasirinkus tinkamą malimą.
Kavos pupelių kilmės šalis: Peru
Vietovė: Oksapampa, Vila Rica
Augimo aukštis: 1450 - 1650 m
Porūšis: Catimor, Catuai, Bourbon
Apdirbimas: pilnai plautos
Kavos pupelių kilmės šalis: Brazilija
Regionas: Minas Gerais
Apdorojimas: natūralus, saulėje džiovintos pupelės
Kavamedžių augimo aukštis: 1100 m. virš jūros lygio
Skrudinimo lygis: vidutinis
Malimo lygis: vidutinis
Kavos paruošimas: tinka visiems kavos paruošimo būdams
250 g. vakuumo pakuotė, popierinėje dėžutėje.
Kavos pupelių kilmės šalis: Brazilija
Vietovė: Minas Gerais pietinė dalis
Augimo aukštis: 1150 - 1350 m
Porūšis: Yellow Bourbon
Apdirbimas: pusiau plauta (honey)
Skoninės savybės: saldi, tiršta, tropinių vaisių rūgštelė, šokoladas
Kavos pupelių kilmės šalis: Kolumbija, Aranzazu, Caldas
Ūkis: Finca La Manuela
Kavamedžių augimo aukštis: 1960 m virš jūros lygio
Apdirbimas: plauta, saulėje džiovinta
Skrudinimo lygis: vidutinis
Tinka kavos aparatams.
Kavos pupeles galima naudoti ir kitiems paruošimo būdams, parinkus tinkamą malimą.
Kavos pupelių kilmės šalis: Nikaragva
Regionas: Jinotega
Apdorojimas: plautos, saulėje džiovintos pupelės
Kavamedžių augimo aukštis: 1200 - 1400 m. virš jūros lygio
Skrudinimo lygis: vidutinis
Malimo lygis: vidutinis
Kavos paruošimas: tinka visiems kavos paruošimo būdams
250 g. vakuumo pakuotė, popierinėje dėžutėje.
Kavos pupelių kilmės šalis: Kolumbija
Regionas: Medellin
Apdorojimas: plautos, saulėje džiovintos pupelės
Kavamedžių augimo aukštis: 1100 - 1500 m. virš jūros lygio
Skrudinimo lygis: vidutinis
Malimo lygis: vidutinis
Kavos paruošimas: tinka visiems kavos paruošimo būdams
250 g. vakuumo pakuotė, popierinėje dėžutėje.
Kavos pupelių kilmės šalis: Indija
Regionas: Karnataka
Apdorojimas: plautos, saulėje džiovintos pupelės
Kavamedžių augimo aukštis: 1100 - 1400 m. virš jūros lygio
Skrudinimo lygis: vidutinis
Malimo lygis: vidutinis
Kavos paruošimas: tinka visiems kavos paruošimo būdams
250 g. vakuumo pakuotė, popierinėje dėžutėje.
Kavos pupelių kilmės šalis: Papua Naujoji Gvinėja
Vietovė: Waghi slėnis, Sigri ūkis
Augimo aukštis: 1100 - 1700 m
Porūšis: Typica, Arusha
Apdirbimas: pilnai plautos
Kavos pupelių kilmės šalis: Indonezija
Vietovė: Sumatros sala, Leuserio kalno šlaitas
Augimo aukštis: 1100 - 1500 m
Porūšis: Catimor, Typica
Apdirbimas: honey
Kavos pupelių kilmės šalis: Indonezija
Vietovė: Javos sala, Kayumas ūkis
Augimo aukštis: 1000 - 1500 m
Porūšis: Typica
Apdirbimas: žvėreliai Luvakai ėda uogas, tuomet jų ekskrementus surenka žmonės ir apdoroja sausuoju būdu. Virškinimo procesas padaro kavos skonį unikalų.